Був сьогодні на Цукерні.
Одним словом, охарактеризувати умови лову риби, можна просто - ГЕНЕРАЛЬСЬКА РИБАЛКА

!!!
Карась клює дуже і дуже активно - переднерестовий жор.
Сидів на протилежній, до вимосток, стороні, сектор №6

Повністю по правилам рибної ловлі в нерест: "одна вудка (фідер) і один гачок"

.
Тільки за рахунок невміняємого апетиту риби вдалося зловити 5кг карася (важив вже вдома).
Лоханувся із тим, що не взяв кормушки вагою 30 чи 40гр. Я так розумію, на глниняному дні, вершинка 0,5 унції волочить кормушку в 25гр і дуже важко закріпитися на одній точці. До первної неточності закидання по горизонту, додалась ще й неточність по дальності

. Сьогодняшню рибалку можна вважати -ловля звичайною донкою із прикормкою, бо про закормлювання точки мова не пішла...

. Але...

- перший карась - 400гр. Не поклав поруч ніякого мірила (пляшки чи пачки сірників), то ж повірте...
При виваджуванні користувався підсаком, бо 0,06мм поводок. При черговій покльовці витянув... ДВА карасі

. Або в садок при виваджуванні попав карась, що йшов до берега, або ці двоє

.
З 06:30 до 10:30 вийшло 14 карасів вагою 5кг
Коли Юра "обілєчував", то просив не зловживати можливостями Цукерні і неадекватною поведінкою карася.
Шановний Юра, хочу подякувати за підготовку водойми до сезону

, але мушу додати: "Ні фіга в тебе не вийде із нормою вилову, поки кожен рибак не буде проходити зважування при виході зі ставу. Уяви, якщо я на один гачок наковиряв 5кг, то що було у решти із 3-4 донками". До честі мого знайомого, що сидів ліворуч від мене значну частину риби він відпускав і колбасив "Лєнінградками" для задоволення

. Може, через те, що ще до обходу Юри я наголосив на правилах вилову риби, але скоріше, що мій знайомий просто не хапуга...