Увага! Форум не оновлюється і являю собою архів старих тем та повідомлень, які були залишені тут форумчанами дол 2020 року. Так як соціальні мережі (та інші причини) поглинули майже всіх активних участників форума, мною прийняте рішення закрити форум. Старі теми доступні для перегляду. Якщо буде така необхідність, ми створимо новий форум чи відновимо існуючий. Якщо будуть питання, кому потрібно - мене знайде.
Воблеры
Модератор: Акула
Re: Воблеры
Прийнято,tiny magallon hl mat shad робоча 0,5-0,8 робоча , tiny magallon mr matt tiger 1,5 м, якщо глибина в нашого тесту буде прийнятна .
-
Ermilov - Сообщений: 116
- Год рождения: 1986
- Автомобиль:
ТЕХНИЧЕСКИЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ Heddon Вес, гр. 12.5 длина, см 7.62 характеристика заглубления 0.5-1 м
- Москаль
- Год рождения: 1980
- Автомобиль:
Правий по цій темі на мою думку як один так і другий, все залежить від водойми, умов лову, самої снасті (спінінга, ліски чи шнура) ну і звичайно від риболова як він ту чи іншу приманку пропонує рибі. Парадокс заключається в тому що на водоймах з великим пресом на рибу буде працювати та приманка якою не ловили ще в ній, за мою практику це було не раз. З товаришем були якось в Горбівцях так він мене обставив 4-6 в його залік. Вася ловив на щось не зрозуміле китайське а я провіреним хорнетом але тим паче
. Потім і я знайшов у себе хороший підходящий воблерок, але тоді вже рибу просто випускали не було сенсу більше набирати та і рахуок більше не вели. Мужики ви хоть не забувайте час "Ч" скоро, відпишіться, просто цікаво
.

- Гость
Я за проведение данного теста,праздничных и выходных достаточно, думаю общий свободный денек можно выбрать. у вас получается ?
-
Ermilov - Сообщений: 116
- Автомобиль:
только приехал с моря
.Ermilov в любой день когда удобно - 7е и 8е под вопросом возможно поеду на рыбалку с компанией. 

- Москаль
- Год рождения: 1980
- Автомобиль:
- Автомобиль: