З 18 до 22 години.
Мав при собі пікер Робінзон 2.70м, 5-25г (правда лише з одним кінчиком, тест якого не знаю), телескоп Шекспір з невідомим тестом довжиною 2.10м (кидав ним 60г максимум) та "типа-фідер, бувший спінінг" Mikado Ultralight Square Carbon 2.40м, до 10 грам (моя перша джигова паличка, кілок той ще, але з м'яким джиговим кінчиком - саме то для фідера). На Робінзоні та Шекспірі була моно 0.25мм від Адамс та Салмо, а на Мікадо 0.12 шнур Салмо Єліт Брейд(СЕБ)

"Туристи" обліпили берег під лісочком, розбивши пікніки в тіні дерев, а я, керуючись правилами "подалі від юрби та галасу" та "рибі добре там, де рибаку не зручно", поперся через дамбу та розташувався під городами на самому спекотному місці та фейсом проти вітру (був північно-західний, досить сильний).
Дуже швидко розклав та закинув Мікадо (все-таки дається взнаки звичка працювати з плетньою; з монкою довго в'яжу, постійно щось плутається, висковзує, пружинить...).
Поки розкладав два інших, мав 2 покльовки, обидві реалізував, але першим "вынесло море деду" шпиндика розміром з середній палець, а другим був карась грам на 150, але зійшов під самим берегом (про підсак я навіть не подумав).
Десь о 7-й підійшов Юра. Протеревенили мабуть з годину. Ну, рибакам завжди є про що побалакати.(правда руки потім дуже болять - минулі трофеї показувати

19:30 ознаменувалась несамовитими вибриками "поляка" на підставках, приємним виважуванням та прийомом у підсак ось такого красеня (вперше ловлю дзеркального).
Сподіваюсь зустрітись з ним хоча б через рік (як нікому з дідків у торбу не потрапить...).
Потім були карасі до 100 грам з обов'язковими "стандартами" розміром в палець і один гарний "дриг", але я або трохи поспішив підсікати, або ще якась фігня завадила і зустріч з трофеєм відкладено до наступного разу...
ВИСНОВОК:
-треба доварганити кормушки;
-вдосконалювати техніку закидань та точність до метра-півтора;
-придбати нормального фідера легкого класу;
-навчитись працювати з прикормкою.
УСІМ ГАРНОГО КЛЬОВУ!