Все почалось з того, шо один добрий чоловік, якому я вже стовідсотково винен пиво

Я не витримав і вчора замість роботи поїхав фідерити. Одна проблема мій організм дуже важко переживає ранні підйоми, мені легше ніч не спати

Фідерист говорить, шо покльовок ше не було. Ну я мішаю прикорм, точно вичисляю бровку, обладную місце і закормлюю точку. Десь о 7.10 накінець закинув наживку. Зразу, як мені й казали, пішов бичок манюсінький. Хвилин 30-40 тільки легенькі помикування, після яких тільки перезакидаю, та кормлю. У сусіда те ж саме, вже попідтягалось багатенько рибачків з снастями на всі смаки. І тут у мене чітка покльовка

Потім знову 30 хв тільки годую, і картина повторюється. Як підійде стайка витягнеш 1-3 шт, і знову хвилин 20-40 тільки помикування...Були місцями і більші перерви між підходами, але я махав і махав кожні 5-10 хв фідером, кормив і кормив...
З обіду покльовки стали рідші, і пішло багато холостих, ніби й покльовка чудова - а риба не засікалась, але стали попадатись серйозніші екземпляри.
Один завів в камінці, так там і відірвався з гачком.
Два рази при підсічці обривались гачки

Відірвався я по повній, звісно відривались люди і покраще, але як на мене, то це була найкраща покищо моя рибалка на фідер

Піймав я 18-ть шт підлящиків, загальною вагою 6300.
Місцеві подумки мене "топили"

Другий результат після мене, у фідериста по сусідству - 5 шт. А в інших, здається, крім бичків нічого й не було і всі хором об"являли - шо сьогодні взагалі не бере.
З повагою.....