Продолжая тему Петрика, хочу вставить свои 5 коп.
Сьогодні, з"явилась "годинка" вільного часу, і в 16-45 виїхавши в напрямку Якушенецького №3, "провтикавши" поворот на №3, вирішив махнути в Петрик - на розвідку, так як не був там вже дуже дуже давно. Хоча в роках 82-86, ще школяром з батьком...яка там була для дитини рибалка.....там я проходив АЗИ школи рибалки, перші трофеі вагою в 100гр

....... мокрий від сліз приходив до батька з вщенть порваною піся поклёвки коропа вудкою

........одним словом - багато дуже приємних і теплих спогадів, помножених на 10000 тим, що батька вже майже 12 років немає.....так у спогадах, як ми колись на татовому жигулику, тут рулили.... пройшли хвилини по вбитій дорозі до "рибачього" . Але досить лірики, збирався про рибалку росповісти.....так от:
Десь було 17-і трохи, коли вибрав місце на пляжі, це не доїджаючи бази десь на метрів 800, з ліва, снасті: один фідер і ще одна дубіна з фідерною оснасткою......наживка: червь і кукурудза. Поки замішав приманку, розкинувся, розклався було майже 18-00, в 20-10 почав збиратись, бо до темряви хотів, пробігтись по базі "рибачього" хочь подивитись на милі сердцю місця.....Блін, знову лірика, так от, рибалка:
Місцевий "дедушка" який рибалив поруч коли я пришов, сказав, що сьогодні брати не хоче

, коли я йшов біля нього назад, то на свою батарею дубін з шт5 в нього було 3 карасики

А я зловив 21

, всі на черяк, на кукурудзу була гарна поклёвка 5 сек боротьби....ііііііііі......але всеодно приємно... резумуючи поїздку, можну відзначити, дві приємності і душу відвів і рибки на зажарку, власними руками добуту, жінці приніс..... такі справи, Петрик впринципі сподобався, тілки на фідери .......навідь не було часи навкруги озирнутись, 21 карасика зловив, ще стільки ж як не білше було "холостих" покльовок .....в наступний раз візьму просто вудочку. Але взагалі, можна сказати, рибалка: як колись.. у дитинстві...хоча за 20 років все дуже змінилося, дачі... стройки і т.д...... и ще, 3 км дороги від траси до ставка - то УБІЙСТВО, але.....але, як на мене воно того варте.....дякую за увагу....крапка.