Цьогоріч тактику змінив.
Вчора (20.06.10р), до речі це був міжнародний день медичного працівника, в 6-00 на міці (трохи заспав бо свято має тривати не один день а трохи більше

Закормив площадочку (довольний рогаточкою) у метрах 40 від берега (під пеньочки навпроти у верхній частині ставка), прикормка - фішка універсал+варений горох+варена пшениця+тертий макух+тутті-фруті.
Слід відмітити, що якби я закидав лише фідери то упіймав би ту ж кількість риби що і без донок. оскільки поки возився із витягуванням +перезакиданням донок проморгував покльовки на фідер (ну не відмовлюсь я від макухів та пружинок). На вудочку - 000, пробував на все (червяк, горох, курурудза, тісто від reebok, пшениця).
А от фідер рулить, десь із 7-30 почалось як із кулемета, я не встигав!, та це притому що донка із 8-00 практично замовчала. Видно почала працювати прикормка та більш-менш прицільне закидання. Червяк був улюбленим видом їжі, горох та кукурудза - 0.
Окрім мене декілька рибаків у полі зору - риболовний пресинг не великий, посадочних місць більш аніж достатньо. Хто не користувався фідером обійшлисьт кількома карасиками на долоню, у мене вийшло 4кг долонного карася. Коропчик мовчав - тиждень толму перетерся - хворіє, хоча скидався зранку до годин 9-00 досить гарно, а їсти не хотів.
У 10-30 я зібрався оскільки 1)закінчилась прикомка, 2)достатньо наловив, 3)отримав море задоволення, 4)потрібно виїзджати на природу, на дачу із усією родиною бо усі лікарі, святкувати.
Свято вдалось!
P.S. квиток 20грн, кількість снастей необмежена, так як і вилов. Ставок не спускався 7 років, карп єсть бо я його бачив, проте не упіймав. Дно переважно чисте, проте у верхній частині ставка велика кількість пеньків , та комиші.