Як їхати по вул. Чехова на Малі Хутора, переїзджаєте по дорозі між двома ставками. Справа другий (перед самим Масложиром) - той про який я хочу розказати. Кажуть, що до недавна він був в оренді і ніби на оформленні, але зараз "вільний". Ставок цікавий тим, що риба там є

, а саме карась, короп, плітка, товстолоб, судак, окунь. При чому найбільш поширений товстолоб, якого ловлять на зелений твістер десь 5-6см. (якщо "йде масть", то рибаки по 2-3шт, 1,5-3кг рибини ловлять). Причому процес ловлі досить не давгий - декілька годин. Пишу про те, що сам бачив

. Мені пощастило витягнути одного на 1,5кг на засос. Короп ловиться рідше (на "свої" приманки звичайно ж). Карась ловиться "симпатичний", десь від 100гр. Цікаво ловлять судачка: на сусідньому ставу малявочницею ловлять живці і на снасть з поплавком закидають з дамби, періодично виконуючи проводку. Ловляться в основному екземпляри, яких риболови-спортсмени відпускають (20-25см), але попадаються й солідніші

. В цілому скажу, що кльов не ахті (ну при наймі в мене), але зловити за ранішній кльов до десятка карасів, поадаються по 500гр. (сам бачив)

, як на мене результат. Пишу про цю водойму, бо цікаво поділитися з іншими, а також, можливо, отримати від Вас шановні якусь інформацію, бо в ставу риба, як я писав вище є ( і мулить і плеще

), але мені особливо хвалитися нічим. Тож кому цікаво пробуйте, благо не треба далеко їхати.