Ну ось!
С песТнями, флагами, барабаном и трубой, Я открыл сезон
нормальной рыбалки!
КоллЄги , , , і ваш "покорный слуга" "затеяли сыграть в квинтет"!

Чому я дуже радий!
Виїзд злегка не заладився - по-перше, чомусь була проігнорована моя пропозиція зупинитись на Урожаї для поповнення запасів мотиля

, по-друге, на Немирівському шосе були шоковані ДАЇшниками за "проїзд по дорозі у темну пору року", як, зазвичай, це у них буває.

Друге - це для мене було откровенням, бо, як правило, авто зі мною, як пасажиром, не пиняють.

Але то вже позаду, мчимо до річки!
Уже на річці!
Хлопці, розбещені зимовими рибалками, починають "снідати" (я, звичайно, з ними заодно

), але я від нетерплячки аж підскакую! Давайте вже швидше третій "за жінок, любов... etc.", і до води!
Товариші пішли "убалтывать" силіконом хижака, покинувши мене наодинці з БУГОМ...
До речі, під час "снідання" у мене була покльовка на пікер, який я встиг закинути "до того", з послідуючим обривом.
Але тепер нічого не заважає віддатися річці повністю...
Закидання - практично моментальна покльовка, і дуже сутужно доводиться виважувати на берег без підсаки солідну ПЛОТВЕНЬ!

DSC00656.JPG
На жаль, більше таких не було.
Але, інші її сестрички (чи діти?) радували серце і душу своїм кльовом!
Клювало як з кулемета, я навіть дистанцію закидання не кліпсував, кидав "на око", здається, більш-менш, точно.
Думаю, що було одне з тих чарівних "попадань на хапок". Особливої своєї заслуги в улові не бачу, хоча й приємно було трошки показати сала!
Конкретно: працювали довгі (метрові) повідки, дрібні гачки, прикормка, не впевнений, теж. Бажано було наживляти два, і більше мотилів. Але це - окрема тема!
Друзі, які хижака не знайшли, на жаль (бо він жениться!

), підключилися до "пороття" плітки.

Але, на жаль, мотиля було мало, і він, хад, швидко закінчився!

До особливої поваги друзям додам, що ними були обчищені навколишні реп"яхи у пошуках "рєпєйніка"

, і, практично, був знищений запас пінопласту!
Надзвичайно задоволений виїздом, навіть те, що не вистачило пива, не затьмарило кайф!