Звикли ми хлопці до "халяви", але все одно не за горами все таки західна система лову риби, яка буде коштувати не 30-ть, наприклад, гривень, а 700-1000 гривень. Та й Юра думаю цим буде займатись
Коли приїхав на водойму, тобі предоставляють профіснасті, гіда, наживку, і закидають снасть куди потрібно. Залишилось дочекатись покльовки і витягнути рибу. Це звичайно для нас в диковинку, але таким чином буквально люба людина зможе відчути всю гостроту рибалки, не маючи й найменшого поняття про неї. Але все одно умова: піймав сам - дай піймати іншим залишається. І як направлення бізнесу, я вважаю його перспективним і для України. в тому числі і на приватних водоймах, і впевнений знайдуться люди, які заплатять такі кошти, заради того, щоб потримати в руках коропчика під 40 кіл.
До речі ні на одному європецському риболовному сайті не має таких дебатів з приводу "піймав - відпусти", крім російськомовних, там де хватає наших "САВДЕПІВЦІВ".
Ще трошки флудану, пробачте... Років так з дев"ять назад приїздив один італієць до нас , і захотів до нас на рибалку. Я повіз простіше простішого в Сабарів, на живця на донки ловити судака. Він був в шоковому стані: як можна от так безкоштовно, безнаказно ловити і загребти 15 судачків 0,7 - 1,5 кг за три години ловлі. ( Я тоді ще був замолодий, і ще й не чув про принцип "піймав - відпусти"

) і такі улови були стабільні. А зараз... попробуй підніми хоч за день 15 судаків більше кіла... ні фіга... і до кращого не йде...